Be Balanced Terapi gamacher med magnet og Tourmaline varme

895,00 kr.
Inkl. moms 4-5 hverdage

Terapi Gamache med kraftig magnet og varme terapi.
God elastisk og bred velcro lukning, som forebygger trykninger.
Med høj magnet styrke for max. terapi effekt.
God pasform. Nem at bruge. Du får 2 stk gamacher som kan bruges både på forben og bagben.

God pasform som kan bruges ned om koden. Gamachen kan med fordel kombineres med vores magnetklokker som passer godt og kan købes til dette sæt. se klokker.

Ud fra vores erfaring kan du forvente effekt og reducering af hævelse ved mindre slag, galle og skader, på ganske få behandlinger af minimum 6-12 timer brug pr. dag.

Størrelse
Farve
  • Sort
Antal
  På lager

Be Balanced Gamacher med magneter og tourmaline varme, udført i kraftig Neopren med lækker blød satin foring på indersiden. Gamacherne lukkes med kraftige og brede velcro strips og er meget justerbar sådan at en gamache passer til flere størrelser hest og pony, hvilket er meget praktisk hvis man har evt. flere typer heste i stalden.

Gamacherne er målt til min 3000 gauss pr stk. Du får ialt 10 magneter i hver gamache, så et kraftig terapi produkt. Godt at bruge til daglig og mod senebetændelser, ligamentskader, senehindebetændelser, kodeledsbetændelser, ødemer, og som forebyggelse af hævelser oa.

Vi anbefaler ikke at bruge dem direkte på åbne sår, men gerne med et tynd vat eller gazebind imellem. 

Genial til heling af sårskorper, mindre skrammer og hævelser.

Vi anbefaler at de bruges før og efter opvarmning/ let træning og ikke under hård ridning/træning, hvor pulsen kommer højt op. Jo højere puls jo større effekt vil magneternes iltning af blodet have og derfor skal gamacherne bruges som forebyggende hjælpemiddel og ikke i hårde trænings situationer.

Hver gamache indeholder 10 stk Magneter og Tourmaline som er vævet ind i stoffet.

Gamacherne er formet med støtte funktion til kodeleddet.

De fåes i str small/Medium som passer alm. pony og hest og Large/xxl alm/stor dv type begge størrelser kan justeres med op til 4 cm pgr de brede velcro lukninger og passer derfor de fleste typer ponyer og heste. Husk at skriv om det er str. Medium ell. Large tilsidst i din ordre. Vi anbefaler håndvaskes og dryptørres. Til staldbrug, i hvile/skade perioder og under transport anbefaler vi de lækre 3 i en stald bandager, Se dem andet sted på siden.

Produkt detaljer

7104-14