Bredt lænde rygbælte i ergonomisk formet læder.

1.695,00 kr.
Inkl. moms rest ordre leveres på 20-30 dage alt efter fragt tiden til vores lager.

Det ultimative lænderygbælte i læder til dig, der arbejder hårdt, er meget aktiv og har brug for extra fast og stabiliserende støtte, lændebæltet er lavet af læder og neopren materialer og har dobbelt frontluk for max stabilitet og et smart udtageligt terapi stykke med magnet og infrarød varme terapi.

bæltet bestilles hjem til dig efter dine ønsker. forvent ca. 4-6 ugers levering alt efter fragt situationen, hør nærmere på tlf. 22761328

Størrelse
Farve
  • Sort
Antal
  bestilles hjem til dig

Det helt specielle ved dette bælte er bla. at rygstykket er af ergonomisk formet læder med stivere og et aftageligt stykke med magnet Tourmaline varme, så at bæltet følger din krop og giver en fast og ultimativ kraftig støtte.

På selve rygstykket har du mulighed for at tage magnet Tourmaline terapi stykket af og på, med en smart velcro ordning, lige som det behager dig.

Dette bælte giver dig et utal af muligheder og er virkelig et solidt bælte som har brede stropper, kraftige elastikker og kraftig læder.

Læder lændebæltet håndsyes efter mål - forvent derfor ca. 4 ugers leveringstid, hvis din størrelse ikke er på lager.

Tåler ikke vaskemaskine, men en aftørring med fugtig klud og gerne et tyndt lag læderfedt vil forlænge levetiden på dette lækre bælte, dog skal du huske at afmontere det aftagelig magnet Tourmaline stykke indeni bæltet.

Fåes i følgende str.:

Small/Medium 70 - 90 cm i omkreds 

L/XL op til max. 90-105 cm i omkreds

XXL op til max 105-115 cm i omkreds - lagerføres ikke og bestilles hjem til dig.

XXXL 115-125 cm - lagerføres ikke og bestilles hjem til dig.

Produkt detaljer

AFT-BY202