Terapi Bandage De Luxe 3 i en. Enormt Effektiv Terapibandage som vi har solgt med mange succes historier bag igennem over 8 år, eneste på markedet med tre i en funktion.

1.195,00DKK
Modelnr: 7106-16

Terapi Bandage med kraftig magnet og varme terapi. Praktisk Lomme til is pose ved brug for afkøling. God elastisk velcro lukning, som forebygger trykninger. Med høj magnet styrke for max. terapi effekt. God pasform. Nem at bruge. Forvent effekt på ganske få behandlinger. Utrolig lækker blød foret stald bandage med 3 i en funktion - den eneste på markedet! Terapi bandagen er med Hele 25 Magneter på hver 2000 Gauss og Tourmaline varmereflekterende effekt og en ekstra Lomme til at lægge #Hot and Cold Terapi poser i ved akut opstået skade som kræver ekstra effekt med det samme. #Hot and Cold Terapi poserne som kan tilkøbes på siden, er rigtig gode da den forbliver blød selv i frossen tilstand og er derfor behagelig for hesten og nem at arbejde med, kan også varmes op i mikrobølge ovn eller varm vand og kan bestilles på siden til kr. 129.- for 1 stk.

Stald bandagerne er med en bred velcro inderst ved benet og dernæst 4 stærke justerbare velcro bånd, som gør det nemt at sætte dem på og giver en perfekt pasform, som også gør at de ikke glider ned.

Man behøver ikke være urolig for sene tryk eller staser i benet, da de er lavet af et lækker blød stretch og åndbar materiale. Bruges Før, under opvarmning og efter ridning, transport og på stald/boks. Særlig gode til skades perioder på stald og som forebyggende hjælpemiddel. Max 8 timer pr døgn. Hvis hesten er vant til at bruge magnetprodukter kan tiden langsomt øges over 2-3 uger med op til max. 12 timer i døgnet og ved akutte hændelser bruges de døgnet rundt indtil skaden/hævelsen er forbedret. Ligesom os mennesker, tåler hesten magneter rigtig godt, dog anbefaler vi i starten at holde øje med uro, hoved rystelser ell anden adfærd som ikke er normal, hvis dens adfærd ændrer sig, nedsættes antal timer ved brug, indtil hesten igen er vænnet til brugen.

Størrelse: 30 cm lang (forben) og 40 cm lang (bagben). Du får her en terapi bandage udover det sædvanlige og med 3 i 1 funktion, eneste på markedet.

Vask: Vi anbefaler Håndskylles og dryptørres.

Tåler silke skåne program på max. 30 grader i vaskemaskinen i en vaskepose, med mild sæbe og uden slyng.! Ved slyngning i vaskemaskine kan magneterne slåes løse, selvom de er syet fast i stoffet. Pris ved 1 sæt af 2 stk. kr. 1195.-