Multi terapipads til Hest, Hund og Kat. Terapi Puden er med Magneter og Tourmaline varme (1 stk.) 55x60 (fåes også i str. 45x45)

699,00DKK
Modelnr: 7110

Terapi Pads med kraftig magnet og varme terapi.
God elastisk åndbar design, med elastisk fyld, som forebygger trykninger.
Med høj magnet styrke for max. terapi effekt.
God pasform. Nem at bruge. Kan bruges til mange ting.
Forvent effekt på ganske få behandlinger.

Effektiv magnet bandage og multi terapipude i et, som bruges med henblik på at øge blodcirkulationen i benene og på hele kroppen for at undgå hævelser, reducere betændelse og galle samt reducere syre dannelser.
Puden er også med til at fremskynde helingsprocessen og har en forebyggende foranstaltning mod skader og inflammation.

15 stk. stærke magneter på hver min. 2500 Gauss giver et meget stærkt og effektivt produkt på markedet.

55x60cm som kan bruges på begge led og til ryggen. Terapi puden har 9 mm tyk skum foring for beskyttelse hvis du bruger den på benene, men den kan sagtens bruges på andre kropsdele af hesten eller din hund, kat og dig selv.. fåes i praktisk flot sort farve med lækker netmesh finish på den side som skal vende ind mod huden og blød luksus neopren som kan aftørres med fugtig klud. 1 stk. Kr. 699.- På bandagerne er der tydelige netmesh vævninger på den ene side, som står for nord siden på magneterne, denne side skal vende ind mod huden på hesten.
Godkendt og designet i samarbejde med top groom Robbie Sanderson på Blue Hors.
Tips: når du bandagere, så undlad at stramme hårdt op, da magneterne reflektere varme og virker bedst, ved let bandagering, kan med fordel bruges under alm gamacher hvor der altid skal være 1 fingers frihed imellem gamache og ben. Vask: håndskylles og dryptørres.