Be Balanced Terapi Gamacher med Magnet og Tourmaline varme. En terapi bandage som er især god ved hævelser, slag og til at forebygge med.

795,00DKK
Be Balanced Gamacher med Magnet og Tourmaline varme og let sene støtte.
Modelnr: 7104-14

Be Balanced Gamacher med magneter og tourmaline varme, udført i kraftig Neopren med lækker blød foring på indersiden. Gamacherne lukkes med kraftige og brede velcro strips og er meget justerbar sådan at en gamache passer til flere størrelser hest og pony, hvilket er meget praktisk hvis man har evt. flere typer heste i stalden.

Gamacherne er målt til min 1500 gauss pr stk.. ialt 10 i hver gamache så et kraftig terapi produkt !! Godt at bruge til daglig og mod senebetændelser, ligamentskader, senehindebetændelser, kodeledsbetændelser, ødemer, og som forebyggelse af hævelser oa. Vi anbefaler ikke at bruge dem på åbne sår, men gerne til heling af mindre skrammer og hævelser er de geniale til. Vi anbefaler at de bruges før og efter opvarmning/ let træning og ikke under hård ridning/træning, hvor pulsen kommer højt op. Jo højere puls jo større effekt vil magneternes iltning af blodet have og derfor skal gamacherne bruges som forebyggende hjælpemiddel og ikke i hårde trænings situationer. Hver gamache indeholder 10 stk Magneter og Tourmaline fibre som er vævet ind i stoffet.

Gamacherne er formet Med støtte funktion til kodeleddet. fåes i str small/Medium pony/lille hest og Large/xxl alm/stor dv type begge størrelser kan justeres med op til 4 cm pgr de brede velcro lukninger og passer derfor de fleste typer ponyer og heste. Husk at skriv om det er str. Medium ell. Large tilsidst i din ordre. Vi anbefaler håndvaskes og dryptørres. Til staldbrug, i hvile/skade perioder og under transport anbefaler vi de lækre 3 i en stald bandager, Se dem andet sted på siden.