Be Balanced Perfect Shoulder support - skulder støtte med magnet og varme terapi effekt - shoulder support magnetic and Tourmaline Heat.

695,00DKK
Be Balanced shoulder support magnetic and Tourmaline Heat.
Be Balanced shoulder support magnetic.
Modelnr: 1020

Be Balanced Perfect shoulder er et special udviklet produkt vi lancerer til alle jer der har efterspurgt et produkt, hvor du får både varme effekten og magneteffekten i skulder området. Lindrer og løsner op i området ved og på skulderen. Døjer du med en øm skulder? Tendens til frossen skulder ell bare ubehag? Her får du en rigtig god skulder støtte med magnet og varme terapi oveni som extra bonus. Brugt til svækket skulder- smadret skulder, brækket skulder, skulder som går af led oma med god succes. Skulder støtten giver en stabilisering af din skulder og gør at du nænsomt kan justere så at den får et træk tilbage eller frem alt efter dit behov.

Fåes I en justerbar og strækbar størrelse i :

M/L omkreds arm 34-42 cm.

XXL omkreds arm 42-56 cm og som passer dig som bruger XL til XXXL.

Vælg den størrelse i rolldown baren, som du bruger i tshirt.

Fåes i praktisk sort og er justerbar med bløde og behagelige brede velcro stropper.

Vask: aftørres med fiber klud. tåler 30 grader uden slyng og dryptørres.

 

Vigtig info: hvis du betaler med mobilepay så er vores nr. 94435 skriv dette nr ned og tjek at det er B-stensgaard du overfører til, INDEN du fuldfører betalingen. Du kan også bruge bank overførsel. Vi leverer også til alle lande i Europa, du skal blot afvente ny faktura og forudbetale inden vi sender, da fragten bliver udregnet til dig i en ny faktura.