be balance Excellent Holdnings og rygvest med magnet terapi og fast hård støtte. Slutspurt salg Før kr.1195 NU KUN 500kr kan ikke byttes returneres penge for ell andet smart. Rent rest salg af den model.

500,00DKK
Be Balance Excellent Holdnings og rygvest
Be Balance Excellent Holdnings og rygvest
Modelnr: AFT-B002

Be Balanced Excellent er en fast støttevest med stærke magneter og en god og hård samt fast støtte for lænd og ryg, en fast støtte, som er den faste form for støtte og dermed ikke den mest behagelige i brug i starten, men den forbedrer din holdning, samt forebygger smerter og dårlig holdning. Vær opmærksom på at denne model er fast/hård i sin skulder støtte, så er du sart/følsom i din hud ved armhulerne, så skal du vælge en af de andre modeller som følger kroppen anatomisk og er mere bløde i selve stoffet. Vi anbefaler med denne model at du bruger den udenpå en trøje i starten og at du er forsigtig med at stramme ind. Hvis du bruger den under sport ell ridning skal du løsne skuldre stropper mere end du plejer hvergang i brug. Fåes i følgende justerbar størrelser:
Str. Medium 36-38 udsolgt
Str. Large/XL 40-42
Str. XL/XXL 42-44 Denne model er lidt lille i størrelserne, så vælg en større størrelse end du plejer, og den kan justeres rigtig meget, så at en størrelse dækker 2 størrelser i en, Skriv dit farvevalg i ordren. Fåes i sort med magneter - sort/rød camouflage og blå/sort camouflage samme model bare uden magneter. Vi anbefaler at starte langsom op med at bruge den max. 1-2 timer om dagen uden på en trøje og gradvis øger du tiden, indtil den ønskede holdning og lindring er nået.

Søger du en større størrelse op til str.54? så se de andre lækre modeller Hot support og extreme support, de fåes helt op til str. XXXXLarge. (54) Vaske anvisning: aftørring med fiber klud eller let opskyldning i mild sæbevand og dryptørres, den tåler ikke skrappe vaskemidler og slyngprogram! Kære kunde. Inden du handler løs, skal du huske at du kun kan betale med: Mobilepay på 94435 Skriv det op, inden du går videre, så du ikke er i tvivl, når du er ved at afslutte din ordre. Er du i tvivl om noget, kan du altid fange os på mail: kontakt@b-stensgaard.dk